Odoo ERP voor producent theezakjesmachines Tulppack

17 oktober, 2022 in
Odoo ERP voor producent theezakjesmachines Tulppack
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS

Tulppack, producent van onder andere machines om theezakjes te vullen, heeft FANATICS gevraagd haar huidige logistieke systeem van Brincr, Exact en CCV-shop te vervangen door Odoo ERP. Een van de belangrijkste wensen was om meer grip en inzicht te krijgen op de voorraad en de productie in de nieuw te openen productiehal in Opmeer. Daarnaast was er de wens om efficiënter te kunnen werken in één systeem.

Uiteraard moesten ook de gegevens uit de oude systemen worden geïmporteerd, waar nodig aangevuld en is er voor gekozen de gebruikers volgens het 'train de trainer' principe op te leiden.

Odoo partner

Na een korte zoektocht naar een geschikte Odoo partner in Nederland is de opdracht gegund aan FANATICS. Inmiddels is met succes de fabriekshal live en worden alle orders, de voorraad en de offertes en verkopen geregistreerd in Odoo.

Arjen Peetoom, oprichter van Tulppack over deze samenwerking:

"In 2022 zijn wij begonnen met het implementeren van Odoo. Hierbij hebben wij de hulp ingehuurd van Fanatics. Tim van FANATICS geeft op professionele, efficiënte en gestructureerde wijze sturing aan het implementeren van Odoo. Enorme inzet om het project zo snel als mogelijk te laten slagen (waarbij wij natuurlijk net zoveel inzet moesten tonen want het kan alleen maar samen), en flexibel voor specifieke wensen. Tim heeft een grote detailkennis wat enorm belangrijk is in het implementatie proces. We zijn enorm tevreden met FANATICS, en raden dit bedrijf van harte aan."

Geïmplementeerde Odoo-functionaliteit

CRM, Sales, Website, eCommerce, Inkoop, Voorraad, Productie en binnenkort volgt het laatste onderdeel: Accounting

Odoo gratis testen?

De beste manier om Odoo te leren kennen is er zelf mee aan de slag te gaan.
Stuur ons onderstaand formulier toe, geef aan welke processen je wilt automatiseren en wij sturen je de inloggegevens van een gepersonaliseerde testomgeving op maat.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen met de inloggegevens.
Mocht je nu al vragen hebben, mail ons dan gerust op team@fanatics.nl of bel 088-8200700

Odoo ERP voor producent theezakjesmachines Tulppack
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS 17 oktober 2022
TAGS