KPMG kiest voor Odoo

"Een revolutie in de accountancybranche"
4 juli, 2022 in
KPMG kiest voor Odoo
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS

KPMG België kondigde onlangs aan dat zij voor Odoo kiezen als software voor het automatiseren van haar klanten. Zij wijkt daarmee af van de gebaande paden waar het gaat om businesssoftware en zet daarmee naar eigen verwachting de accountancywereld op zijn kop.

Na een intensief onderzoek heeft KPMG in juni 2022 gekozen de software van Odoo.  Waarmee het volgens henzelf kiest voor de meest innovatieve software uit het rijtje, die bovendien volledig geïntegreerd is en waarbij de communicatie met haar klanten naadloos werkt.

Werkzaamheden automatiseren

Een van de belangrijkste redenen naast innovatie en het continue toevoegen van nieuwe features is de mate waarin werkzaamheden met Odoo geautomatiseerd kunnen worden. De Artificial Intelligence functionaliteit van Odoo speelt daarin een belangrijke rol.
En dat is volgens KPMG nodig in een steeds veranderende markt. Doordat de software van Odoo flexibel in te richten en kan worden aangepast wanneer nodig, kan bovendien goed worden ingespeeld op deze veranderingen.

Het partnership houdt onder andere in dat KPMG Odoo gaat helpen om de software nog beter te maken. Waarbij de Accounting module van Odoo als uitgangspunt wordt genomen.

KPMG

"De accountancywereld verandert", zo stelt Wim Meert, directeur Tax, legal & Accountancy. "Betere en snellere service kunnen verlenen is een volgende stap in de evolutie van bedrijven. We combineren KPMG's ervaring en expertise met de baanbrekende technologie van Odoo en gaan onze klanten met real-time accounting nog beter kunnen helpen hun bedrijfsprocessen te versimpelen."

Nederland

Of KPMG Nederland binnenkort ook overstapt op Odoo is nog niet bekend, maar ook niet ondenkbaar. Doordat Odoo een Belgisch bedrijf is loopt België iets voor op Nederland waar het gaat om naamsbekendheid van de software.
Wereldwijd wordt Odoo door ongeveer 50.000 bedrijven gebruikt. Daarmee kan het zicht scharen tussen de grote leveranciers van CRM-, ERP-, PSA- en financiële software.
"We zitten op slechts 50 kilometer van de Nederlandse grens, dus Nederland heeft zeker onze focus om daar het aantal gebruikers nog verder te laten toenemen." aldus Nils van Oosten, Terratory manager Odoo voor Nederland en Vlaanderen. 

Wil je meer weten over deze samenwerking? Bekijk het onderstaande filmpje.

 
 Odoo gratis testen?

De beste manier om Odoo te leren kennen is er zelf mee aan de slag te gaan.
Stuur ons onderstaand formulier toe, geef aan welke processen je wilt automatiseren en wij sturen je de inloggegevens van een gepersonaliseerde testomgeving op maat.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen met de inloggegevens.
Mocht je nu al vragen hebben, mail ons dan gerust op team@fanatics.nl of bel 088-8200700

Ontdek de mogelijkheden van Odoo ERP 

Onder andere CRM, Sales, Marketing, eCommerce, Voorraad, Inkoop, Productie, HR, Projectmanagement, Urenregistratie.

Ontdek Odoo

in News
# Odoo
KPMG kiest voor Odoo
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS 4 juli 2022
TAGS