Fanatics genomineerd voor de Odoo 2023 Best Starter Award

4 september, 2023 in
Fanatics genomineerd voor de Odoo 2023 Best Starter Award
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS

Met gepaste trots delen we vandaag een bijzondere mijlpaal in onze Odoo-reis. We zijn blij te kunnen melden dat Fanatics genomineerd is voor de 2023 Odoo Starter Award. We zijn een van de drie Odoo partners (en de enige uit Nederland) die uit honderden partners is verkozen en hopen deze prijs in November tijdens de Odoo Experience 2023 mee terug naar Nederland te kunnen nemen.
Deze nominatie is niet alleen een erkenning van ons harde werk, maar ook een bevestiging van ons streven naar excellentie en toewijding aan Odoo ERP en het partnership.

De achtergrond van de Odoo Best Starter Awards

De Odoo website zegt over de 2023 Awards het volgende: Dit jaar hebben onze genomineerde partners een opmerkelijke toewijding getoond die verder gaat dan conventionele verwachtingen. Hun bijdragen omvatten een allesomvattende inzet voor excellentie, die veel verder gaat dan verkoopcijfers of retentiedoelstellingen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van een aantal criteria:

  • Verkoop van nieuwe Odoo Enterprise-gebruikers in de afgelopen 12 maanden: Radical Fanatics heeft zich onderscheiden door nieuwe gebruikers te verwelkomen in het Odoo-ecosysteem. Dit getuigt van ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en hen de voordelen van Odoo te laten ervaren.
  • Klantbehoudspercentage: Naast het aantrekken van nieuwe klanten hebben we ook laten zien dat we in staat zijn om klanten te behouden en langdurige relaties op te bouwen. Klanttevredenheid en voortdurende ondersteuning zijn kernwaarden voor onze bedrijfsvoering.
  • Voltooiing van de Odoo-certificering: We hebben met succes de Odoo-certificering afgerond om ervoor te zorgen dat we goed zijn uitgerust om onze klanten optimaal te bedienen. Dit toont onze toewijding aan professionele ontwikkeling en expertise in Odoo.

 
Gaat deze Odoo Award dit jaar naar Nederland?

We willen al onze klanten hartelijk bedanken voor de steun en het vertrouwen in Fanatics als Odoo partner. Samen kijken we vooruit naar een spannende uitslag van de Odoo Best Starter Awards 2023 op 9 november tijdens de Odoo Experience waar we het opnemen tegen de beste partner van Duitsland en van Frankrijk.

En wat de uitslag ook is, deze nominatie is voor ons al een overwinning die ons nog een stukje fanatieker maakt om te blijven werken aan de succesvolle implementaties van Odoo bij onze klanten.

Zie de aankondiging op de Odoo Award pagina:
Odoo Awards 2023 Final Nominees
 Fanatics genomineerd voor de Odoo 2023 Best Starter Award
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS 4 september 2023
TAGS