Fanatics bekroond als beste startende partner van Europa bij Odoo Awards 2023!

10 november, 2023 in
Fanatics bekroond als beste startende partner van Europa bij Odoo Awards 2023!
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS


Een spannende nominatie en een verbluffende overwinning


Een paar weken terug kregen we bij Fanatics super nieuws: we waren genomineerd voor de Odoo Best Starter Awards 2023. Dit was al een hele eer voor ons team, gezien onze passie en harde werk met Odoo-implementaties voor onze klanten. 
Maar gisteren, tijdens de Odoo Experience ceremonie, gebeurde er iets fantastisch. Wij zijn uitgeroepen tot de beste startende partner van Europa! Check ons geweldige winstmoment in de video hieronder.
Het grote moment: de Awards uitreiking op de Odoo Experience 2023


De ceremonie was een echte belevenis, vol met toppers uit de branche. Toen onze naam als winnaar werd aangekondigd en we de prijs mochten ontvangen van niemand minder dan Bastien Foerster en het gezicht van Odoo Amy Caroline, was dat een moment om nooit te vergeten. Deze prijs bevestigt ons harde werk en onze toewijding aan het leveren van top Odoo-implementaties.


Een bekroning op ons werk


Deze award betekent zoveel meer voor ons. Het is een erkenning van de kwaliteit en inzet die we elke dag leveren. Het bevestigt onze innovatieve aanpak en klantgerichte oplossingen, en geeft ons een extra zetje om nog beter te worden.


Terug naar de basis: klanttevredenheid voorop


Ondanks dat we trots zijn op deze prestatie, blijven we gefocust op wat echt belangrijk is: onze klanten de best mogelijke implementaties bieden. Deze award is een mooi moment in onze reis, maar onze passie en toewijding aan klanttevredenheid blijft natuurlijk het allerbelangrijkste.


Onze waarden en toewijding


Bij Fanatics draait alles om innovatie, klanttevredenheid, en kwaliteit. Deze waarden drijven ons elke dag. We streven naar constante vernieuwing, niet alleen in onze technologieën en methoden, maar ook in onze mindset. Onze klanten staan altijd centraal, en we doen alles om hen de beste ervaring en resultaten te bieden. Kwaliteit is voor ons een voortdurende reis van verbetering.


We geloven ook sterk in openheid en transparantie, naar elkaar en naar onze klanten. Dit bouwt vertrouwen en sterke, langdurige relaties op. We zijn een team van gepassioneerde professionals die geloven dat we met ons werk een verschil kunnen maken. Elk project is voor ons een kans om onze waarden te laten zien.


Een blik op de toekomst


Terwijl we deze prestatie vieren, kijken we ook vooruit. We zijn vastbesloten om te blijven groeien en onze klanten nog beter te bedienen. We blijven investeren in onze mensen, technologieën en processen om aan de top te blijven.


Tenslotte


Een enorme dank aan iedereen die ons heeft gesteund: onze klanten, ons geweldige team en onze partners. Zonder jullie steun en vertrouwen hadden we deze mijlpaal nooit bereikt.

Namens het hele Fanatics team, bedankt voor jullie steun en vertrouwen. We kijken uit naar het vervolg van onze reis en het leveren van nog meer innovatieve en kwalitatief hoogstaande Odoo-implementaties.


Fanatics bekroond als beste startende partner van Europa bij Odoo Awards 2023!
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS 10 november 2023