Snelstart naar Odoo Accounting Migratie

1 augustus, 2023 in
Snelstart naar Odoo Accounting Migratie
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS

In de afgelopen jaren hebben we talloze migraties naar Odoo uitgevoerd, waarvan opvallend veel van Snelstart naar Odoo. Het lijkt erop dat Snelstart-gebruikers kostenbewust zijn, maar tegelijkertijd behoefte hebben aan een uitgebreid pakket, waardoor ze uiteindelijk bij Odoo Accounting terechtkomen.

Vaak horen we dat Snelstart aanvankelijk voldeed aan de behoeften van bedrijven in een eerdere fase. Echter, naarmate deze bedrijven groeien, veranderen hun wensen en nemen de eisen toe. Met enige aarzeling nemen ze dan afscheid van Snelstart.

Dat deze bedrijven vaak voor Odoo kiezen, is begrijpelijk. Odoo biedt namelijk een kostenefficiënte oplossing zonder de beperkingen die veel boekhoudpakketten hebben op het gebied van voorraad, productie, projectadministratie, eCommerce en verkoop.

Om de overstap naar Odoo soepel te laten verlopen, migreren we alle belangrijke gegevens, zoals:

  • Relaties, klanten en leveranciers
  • Vaste activa en afschrijvingen
  • Producten, prijslijsten, leveranciers per product
  • Voorraad
  • Beginbalans

Bij FANATICS hebben we financiële specialisten die ervoor zorgen dat de overstap zonder problemen verloopt, of dit nu midden in het boekjaar is of aan het begin. Zolang de overgang maar samenvalt met een BTW-aangifteperiode.


Overstappen van Snelstart naar Odoo?

Ervaar je dezelfde groeipijnen als andere Snelstart-gebruikers? Wil je meer informatie over hoe we de overstap zo eenvoudig en snel mogelijk kunnen regelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Snelstart naar Odoo Accounting Migratie
Radical Fanatics, Tim Kieft | FANATICS 1 augustus 2023