We help companies become the best version of themselves

 

Our customers are entrepreneurs and enterprising managers at SMEs (Small and Medium-sized Enterprises). That's where we find a match. We build relationships for the long term. The greatest satisfaction comes from helping our customers progress on operational, tactical, and strategic levels.

​We are not an IT company where technology is central. We focus on people and processes, with IT being primarily a means to an end.References


In de afgelopen jaren hebben wij honderden bedrijven geholpen hun doelen sneller te bereiken. Zie hieronder een aantal van onze referenties.

You are in good company.

Rhea Vendors

B2B producent van machines voor koffie en koude dranken

 

De Nooij Stainless

Producent van metalen producten


RGS Development

Engineer to order producent van kennis- en research intensieve producten voor onder meer ruimtevaart en de energiesector

Hauster

B2C eCommerce

 

De Vreede Techniek

Robotisering voor kwekers


Tulppack

Leverancier van machines voor de voedingsindustrie

Our TeamOur team is made up from problem solvers and overachievers, 
and we love to work together with others who are also FANATICS in pursuing their respective goals.

Tim Kieft MSc
CEO

ls oprichter en CEO heeft Tim een heldere visie uitgestippeld voor onze toekomst. Zijn veelzijdige rol omvat niet alleen de leiding over sales en marketing, maar ook de hands-on implementatie van Odoo. 

Tamara Sinnige
Senior Odoo consultant

Als gepassioneerde Odoo consultant combineert Tamara haar expertise als business analist en projectmanager om bedrijven te transformeren. Ze heeft een scherp inzicht in zakelijke behoeften en zet deze om in technologische oplossingen met Odoo. 

Zahid Mehmood
Senior Odoo developer

Zahid is een ware kunstenaar als het gaat om Odoo. Waar de standaardmodules ophouden, begint zijn magie. Als gespecialiseerde developer focust hij zich voornamelijk op het schrijven van maatwerkmodules voor Odoo, waardoor hij oplossingen creëert die perfect aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften.

Amy
Senior Odoo developer

Amy is het technische brein achter onze Odoo-oplossingen. Als toegewijde Odoo developer duikt ze diep in de code, zorgt ze voor vlekkeloze werking en tilt ze functionaliteiten naar een hoger niveau. Maar haar expertise stopt niet bij ontwikkeling; als integratiespecialist weet Amy hoe ze systemen naadloos kan integreren.

Michael Chin-Sue MSc
Senior Odoo consultant

Als Senior Odoo Consultant brengt Michael een schat aan ervaring mee naar ons team, verworven door jarenlang succesvol Odoo te implementeren binnen zijn eigen onderneming. Met Michael aan boord zijn wij uitstekend uitgerust om elk bedrijf te transformeren met de kracht van Odoo.

Waarom zijn we Nr.1 in Odoo?
Bekroond tot 
Odoo 2023 Best Starter EuropeZie de video van de uitreiking op 9 november 2023 hieronder


Culture

Bij FANATICS kom je terecht in een IT-bedrijf met een professionele cultuur waar de menselijke maat voorop staat. We communiceren open, omarmen verandering en stimuleren participatie

Impact
Naast dat we het beste product willen leveren aan onze klanten is een andere -net zo belangrijke- doelstelling van FANATICS een significante, positieve invloed te hebben op de maatschappij en het milieu in het algemeen. Daar houden we rekening mee bij iedere keuze die we maken.


Participatie
We bouwen aan iets nieuws. Een IT-bedrijf dat zijn verantwoordelijkheid neemt zowel sociaal als voor de omgeving. Waar de winst niet alleen bij de directie of aandeelhouders terecht komt, maar waar iedereen die hieraan bijdraagt in mee deelt. Zo hebben we onze organisatie vanaf het begin opgezet. Vanaf het moment dat medewerkers bij ons een vast contract krijgen bekijken we de mogelijkheid om te participeren via onze STAK. 


Contact

Stel hieronder je vraag en je ontvangt snel antwoord.

Bedankt voor je vraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een antwoord sturen.

Mailen team@fanatics.nl of bellen 088-8200700 mag natuurlijk ook.