Odoo maatwerk

Een unieke oplossing voor jouw bedrijf

Hoewel je de voorkeur hebt om met de standaard software van Odoo te werken, vraagt het bedrijfsproces soms om iets extra's. Dat maakt je bedrijf en werkwijze uniek en daarom kiezen klanten voor jullie.

Onze developers kunnen binnen enkele dagen maatwerk ontwikkelen wanneer de standaard van Odoo net niet voldoet.

Neem contact op


  Binnen 2 weken online
   Je unieke bedrijfs-DNA in een Odoo proces
  Beste Odoo ontwikkelaars

5 voordelen van Odoo maatwerk


In een concurrerende wereld valt je bedrijf pas echt op als het uniek is en iets brengt dat anderen moeilijk kunnen kopiëren. Het ontwikkelen van maatwerk kan hierin een belangrijke rol spelen.

Wat is maatwerk?

Maatwerk, development of customisation is in het geval van Odoo een deel van de software die specifiek is aangepast voor de organisatie.  Maatwerk in Odoo is geschreven om aan de specificaties en zakelijke behoeften van het bedrijf te voldoen en past bij een specifiek bedrijfsproces van een (of meerdere) organisaties.

Voordelen van maatwerk in Odoo

Hoewel we bij de implementatie van Odoo graag zo dicht mogelijk bij de standaard willen blijven is soms maatwerk nodig om een bepaald proces te automatiseren. Het voordeel is dat het het huidige proces volgt en waar mogelijk verbetert.  Je kunt klein beginnen, met alleen de essentiële functies, en later functies toevoegen. Vaak zien we tijdens of na implementatie een paar kleine (of grotere) behoeften ontstaan en schakelen we een van onze ontwikkelaars in om hierin te voorzien. Dit kan met Odoo in relatief korte, sprints, tegen relatief lage kosten.


De vijf voordelen van maatwerk in Odoo


1. Het is op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van jouw bedrijf
Met aangepaste Odoo software wordt krijg je een oplossing die 100% past bij het proces van jouw bedrijf. Je gebruikt zo veel mogelijk de standaard en alleen de extra's voeg je toe.

2. Het is een slimme langetermijninvestering
Het ontwikkelen van maatwerksoftware is een slimme investering voor de lange termijn. Je gebruikt de software op een manier die helemaal is afgestemd op jouw unieke bedrijfsproces.

3. Het verhoogt de productiviteit
Dit is een no-brainer. Door Odoo op een manier te gebruiken die aansluit bij de behoeften, zal het team zelfverzekerder zijn en taken sneller en efficiënter uitvoeren.

4. Schaalbaarheid
Bedrijven laten groeien, daar komen wij ons bed voor uit! Maatwerksoftware evolueert naarmate het bedrijf groeit.

5. Ondersteuning
Bij ons maatwerk in Odoo krijg je ook toegang tot ons betrouwbare, fanatieke, Nederlandstalig ondersteuningsteam dat betrokken was bij het ontwikkelingsproces van jouw toepassing. Ze zijn vertrouwd met jouw software, kennen je business, ondersteunen bij upgrades en kunnen eventuele problemen voortvarend aanpakken.

Elke organisatie heeft verschillende behoeften. In sommige gevallen schiet de standaardfunctionaliteit van Odoo soms tekort. Door gebruik te maken van developments in Odoo kunnen bedrijven hun ideeën werkelijkheid laten worden en een voorsprong krijgen op hun concurrenten die nog vastzitten in kant-en-klare oplossingen.

Bij FANATICS is het onze passie om Odoo softwareoplossingen en -diensten te leveren. We passen Odoo aan om in jouw unieke behoeften te voorzien en jouw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Ongeacht de branche waarin je actief bent of de omvang van jouw bedrijf, je kunt altijd vertrouwen op FANATICS om jouw vereisten succesvol te implementeren.

Odoo developer Amsterdam

Ben je op zoek naar een Odoo ontwikkelaar in de regio Amsterdam? Dan zijn er verschillende opties. Hoewel ze dun bezaaid zijn beschikken wij over de beste, ervaren Odoo developer die te vinden zijn.
We hebben verschillende Odoo developers in de regio Amsterdam, maar ook de beste Odoo ontwikkelaars buiten Nederland. Voor welke optie we ook gaan, je communiceert altijd met een consultant van ons team naar wens in het Nederlands of Engels.

Meer weten? team@fanatics.nl of bel 088-8200700

Ontdek de mogelijkheden van Odoo ERP 

Onder andere CRM, Sales, Marketing, eCommerce, Voorraad, Inkoop, Productie, HR, Projectmanagement, Urenregistratie.

Ontdek Odoo