Bereken de kosten van je Odoo implementatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare inschatting van de projectkosten van een Odoo implementatie, voor een klein of middelgroot bedrijf? Vul de calculator hieronder in en binnen twee minuten zie je direct je berekening online. 

    


Bereken de implementatiekosten van Odoo ERP met bovenstaande calculator. Houd er rekening mee dat de kosten van de Odoo licentie zelf nog niet meegenomen zijn. Reken hiervoor maximaal € 40,- per gebruiker per maand. Dit valt in de praktijk overigens vaak lager uit. 

Bereken de kosten van een Odoo implementatie

Odoo ERP-project implementatie calculatorBereken de kosten van een Odoo implementatie met de implementatie calculator. 

Afhankelijk van de gewenste werkprocessen die je wilt automatiseren worden de kosten per proces inzichtelijk gemaakt. Inclusief projectmanagement, maatwerk en integraties.

In slechts 2 minuten van je tijd en geheel online in te vullen, zonder catch.Odoo implementatiekosten


Ben je bezorgd over de kosten van een ERP-implementatie in jouw bedrijf? 


Lees dan verder!

De jacht op een nieuwe of verbeterde ERP-oplossing vereist een aanzienlijke investering. Bij het overwegen van verschillende oplossingen is prijs een belangrijke factor. De kosten van ERP-implementatie variëren op basis van industrie, bedrijfsgrootte, locatie en complexiteit van uw behoeften.


Definitie van ERP-software

ERP-software helpt bedrijven bij het beheren van taken zoals inkoop, boekhouding en resourcebeheer. Het deelt gegevens en verbindt verschillende bedrijfsactiviteiten, waarbij het gegevensintegriteit waarborgt en een enkele bron van waarheid biedt.


Vijf factoren die de ERP-implementatiekosten beïnvloeden


1. Aantal gebruikers 
De kosten variëren afhankelijk van het aantal gebruikers. Sommige ERP-leveranciers hanteren een prijsmodel per gebruiker, waardoor kosten stijgen naarmate meer mensen de software gebruiken.


2. Maatwerk
Kosten voor add-ons en aanpassingen kunnen aanzienlijk zijn. Het is cruciaal een systeem te vinden dat aan de meeste basisbehoeften voldoet.


3. Implementatiestrategie 
De technische bekwaamheid binnen uw organisatie kan bepalen of u een consultant inhuurt voor een soepele implementatie. Sommige ERP-programma's bieden gespecialiseerde consultants aan, maar dit kan extra kosten met zich meebrengen.


4. Implementatiemethode
Gewoon starten en zien waar we uitkomen en verwachten dat je binnen 3 maanden zelf wel even de implementatie doet is een recept tot mislukken. Alles in een keer willen implementeren een andere. Met een goede implementatiemethode zorg je ervoor dat de doelen en planning duidelijk is en de verwachtingen intern duidelijk.


5. Support en training
Ondersteuning en training zijn cruciaal bij het schatten van ERP-kosten. Sommige leveranciers bieden on-site training, wat duurder kan zijn dan online cursussen.


Software-onderhoud en -upgrades zijn ook belangrijk om te overwegen. Vraag naar de frequentie van updates en of deze zijn inbegrepen in de basisprijs.


Conclusie

De kosten van ERP-implementatie hangen af van diverse factoren zoals gebruikersaantal, implementatiemethode en licentie- of abonnementskosten. Het is essentieel dat het ERP-systeem aan alle belangrijke behoeften van uw bedrijf voldoet en binnen het budget blijft. En natuurlijk dat de verwachtingen, uitgangspunten en eisen aan het systeem vooraf goed duidelijk zijn. 

Contact

Please ask your question below, and you will receive a prompt response.

Bedankt voor je vraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een antwoord sturen.

Mailen team@fanatics.nl of bellen 088-8200700 mag natuurlijk ook.