Odoo for the food industry

De voedingsindustrie heeft een aantal zeer specifieke kenmerken en eisen waaraan zij moeten voldoen. Op het gebied van traceability moet het productieproces en de hele keten in beeld zijn en blijven. Bovendien is het productieproces vaak complexer dan bij andere productiebedrijven zoals de maakindustrie en is de houdbaarheid en bijbehorende opslag van groot belang.


Druk op marges

Ook de voedingsindustrie kent een grote druk op marges. Daarom is het van belang om continu te kunnen monitoren op welke manier de kostprijs zo laag mogelijk kan worden gehouden. Door beter in te kopen of efficiënter te produceren.

Het ERP-systeem van Odoo geeft de food industrie grip op de processen, voor een fractie van de kosten met een toegankelijk en snel te implementeren systeem.


Odoo voor de voedingsindustrie

Bekijk in onderstaand filmpje wat Odoo kan betekenen voor foodbedrijven. In ongeveer 20 minuten nemen we je mee in een sales, voorraad, productie en delivery flow.

 
 


Odoo gratis testen?

De beste manier om Odoo te leren kennen is er zelf mee aan de slag te gaan.
Stuur ons onderstaand formulier toe, geef aan welke processen je wilt automatiseren en wij sturen je de inloggegevens van een gepersonaliseerde testomgeving op maat.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen met de inloggegevens.
Mocht je nu al vragen hebben, mail ons dan gerust op team@fanatics.nl of bel 088-8200700

Neem contact op

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor je vraag of feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.


Bellen +31888200700 of mailen team@fanatics.nl mag uiteraard ook