Onze visie op moderne IT

Flexibel en veilig werken

IT gaat lang niet meer over servers in een serverhok. Met bijbehorende systeembeheerders die deze zo goed en kwaad als het ging up and running probeerden te houden. Met hun eigen - vaak beperkende - visie op wat jij wel en niet op je laptop mag doen.
Het gaat ook niet over managed service providers die vooral erg goed blijken in het automatisch versturen van hun eigen facturen.

Medewerkers hebben iets anders nodig
Medewerkers van nu willen flexibel én veilig werken op een laptop, tablet en telefoon die, waar ze ook zijn, toegang geeft tot alle informatie die ze nodig hebben. 
Daar is een nieuwe manier van automatiseren nodig, die soms ten koste gaat van beheerders die niet willen veranderen.

Moderne aanpak
Met onze klanten maken we een plan om in korte tijd ook op deze nieuwe manier van automatiseren over te stappen. Een moderne IT-inrichting waarbij nog steeds ruimte is voor oudere applicaties.
Daarbij is ons doel om IT simpel en overzichtelijk te maken, kosten te reduceren en, indien noodzakelijk, de IT-beheerder net als de overblijfselen van de oude IT-omgeving overbodig te maken.

Maar bovenal is ons doel om medewerkers weer de controle terug te geven over hoe ze het liefst IT gebruiken. Wat dat werkt volgens ons voor iedereen beter.

Wil je weten hoe?
Neem contact op met Rogier van Teeseling om te bespreken hoe moderne IT voor jouw organisatie er uit zou kunnen zien.

Contact

MacBook Pro beside plant in vase