De beste managers verdienen

het beste IT-advies


Heb je specialistisch advies nodig? Iemand die over je schouder meekijkt? Of offertes beoordeelt met de kennis van een IT-dienstverlener maar met de pet op van jouw organisatie? Onafhankelijk advies dus. Over een cloud migratie, een security vraagstuk, hulp bij het doen uitgaan van een RFI of bij de verlenging van het contract met de huidige ICT-leverancier. We denken graag met je mee.

Nulmeting


Soms wil je weten hoe het gesteld is met je automatisering. Is alles nog op orde? Kunnen we een volgende stap zetten? Wat zou de volgende stap eigenlijk moeten zijn?
De nulmeting is een eeste stap naar een IT-roadmap.


Neem contact op

Business Software


Met de juiste software ben je er zeker van dat de organisatie aan de juiste zaken werkt. Dat bereik je niet door software alleen te implementeren. Het is minstens zo belangrijk om vooraf het juiste pakket te selecteren en nog veel belangrijker om gebruikers te helpen de software op de juiste manier te gebruiken.

Neem contact op

RFI / RFP


Is de  IT-roadmap helder, dan wil je misschien een of meerdere IT-dienstverleners uitnodigen om hiervoor offerte uit te brengen. Wij kunnen dit samen met jullie opzetten. Uiteraard pitchen we dan zelf niet mee.


Neem contact op

Securityadvies


Weten welke risico's je loopt en wat je hiertegen kunt doen. Dat is waar security om draait. En dat is in het cloud-tijdperk meer dan ooit van belang.

Door medewerkers te trainen in hoe ze moeten omgaan met IT voorkom je datalekken (of nog veel erger).

Neem contact op

Waardevolle data verdient

de beste beveiliging


With great power comes great responsibility! Toen wij jaren geleden begonnen in ‘de IT’ draaide security om het complexer maken van wachtwoorden. Je wist iets en je had toegang tot kantoor en dat was meestal veilig genoeg. Maar met cloud computing, fishing, ransomware, bring your own device, strengere eisen van de overheid en de wens om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen is security een heel andere tak van sport geworden. Een specialisme.


Meer info over security