Security

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker


Toen wij jaren geleden begonnen in ‘de IT’ draaide security om het complexer maken van wachtwoorden. Je wist iets en je had toegang tot kantoor en dat was meestal veilig genoeg. Maar met cloud computing, fishing, ransomware, bring your own device, strengere eisen van de overheid en de wens om eenvoudiger samen te werken en informatie te delen is security een heel andere tak van sport geworden. Een specialisme. Waardevolle data verdient een goede bescherming.


Meer info over prettige security

 

Securityad​vies


Weten welke risico's je loopt en wat je hiertegen kunt doen. Dat is waar security om draait. En dat is in het cloud-tijdperk meer dan ooit van belang.

Door medewerkers te trainen in hoe ze moeten omgaan met IT voorkom je datalekken (of nog veel erger).

Neem contact op

RFI / RFP


Is de  IT-roadmap helder, dan wil je misschien een of meerdere IT-dienstverleners uitnodigen om hiervoor offerte uit te brengen. Wij kunnen dit samen met jullie opzetten. Uiteraard pitchen we dan zelf niet mee.
 


Neem contact op

De beste managers verdienen  het beste 
IT-advies

Heb je specialistisch IT-advies nodig? Iemand die over je schouder meekijkt? Of offertes beoordeelt met de kennis van een IT-dienstverlener maar met de pet op van jouw organisatie? Onafhankelijk advies dus. Over een cloudmigratie, een security vraagstuk, hulp bij het doen uitgaan van een RFI of bij de verlenging van het contract met de huidige ICT-leverancier. We denken graag met je mee.


Neem contact op